Nurmijärven musiikkiopisto on tarjonnut nurmijärveläisille perheille kohta 35:n vuoden ajan musiikin perus- ja opistotason opetusta sekä soitin valmennusta. Tavoite on hyvän musiikkisuhteen syntyminen ja henkisen kasvun tukeminen kohti persoonallisia luovia taitoja.

Opisto tekee yhteistyötä taideoppilaitosten, koulujen, seurakunnan, kunnan sekä muiden toimijoiden kanssa. Lasten ja nuorten musiikin harrastusta seurataan oppilaan, opettajan ja vanhempien kanssa yhdessä. Musisoinnin tavoitteena ovat elämykset ja motivoituminen.

Opetuksen painopiste Numossa on kaverimusa, joka sisältää yhteismusisointia yhtyeissä, orkestereissa sekä kuoroissa. Opistojen yhteisistä suurista projekteista, joita ovat olleet mm. Pähkinänsärkijä, Ali Baba ja Nuori Sibelius, on jo muodostunut nurmijärveläinen perinne ja motivoiva elämys sadoille soittajille.

Numo toimii kunnan taajamissa, kirkonkylän Keskustien (Opn talo), koulujen sekä seurakunnan tiloissa. Pitkäaikainen haave täyttyy toiminnan alkaessa myös Monitoimitalo Monikon upeissa tiloissa. Seuraa kesällä aukeavaa monikko.info -sivustoa. SUOMI 100! -tunnuksen mukaan: MUSISOIDAAN YHDESSÄ!

www.numo.fi